Tolgahan Sayışman Oglu / Tolgahan Sayışman'dan eşi Almeda Abazi'ye 1 milyon 300 bin ... : Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinin 5 aylık bebekleri efehan ameliyat edildi. .bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1. Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz! Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

.sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. İşte almeda abazi ile tolgahan sayışman'ın oğlu efehan! Başarılı oyuncu tolgahan sayışman, mayıs ayında dünyaya gelen oğlu efehan'la bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Almeda Abazi Bebeği İçin Organik Alışverişe Çıktı - Gebe.com
Almeda Abazi Bebeği İçin Organik Alışverişe Çıktı - Gebe.com from static.gebe.com
Ünlü oyuncu tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin, bebekleri efehan, geçtiğimiz durumu iyi olduğu öğrenilen efehan'la ilgili tolgahan sayışman da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. İki gün süren çekimlerde efehan ilk kez kamera karşısına babasıyla geçti. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. İşte tolgahan sayışman ve ünlülerin merak edilen çocukları. .bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1. Dizide 'güneş'in bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin, bebekleri efehan, geçtiğimiz durumu iyi olduğu öğrenilen efehan'la ilgili tolgahan sayışman da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Magazin 20 saat önce kuzey ile yıldız, bebeklerine kavuşuyor. Tolgahan sayışman 3,5 aylık oğlu efehan ile kamera karşısına geçti. Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor. Dizide 'güneş'in bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı. Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz! Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Öte yandan tolgahan sayışman, rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Magazin dünyasının yakından takip ettiği tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin oğlu efehan'ın fotoğrafları dikkat çekti. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin oğlu Efehan bir ...
Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin oğlu Efehan bir ... from isbh.tmgrup.com.tr
Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, doğum gününü 5 aylık hamile eşi almeda abazi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. Yeni dizisi şampiyon ile sevenleri karşısına çıkacak olan tolgahan sayışman, fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, oğlu efehan ile salıncakta uyudukları sırada çekilen videosunu sosyal medya sayfasından paylaştı. Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz!

Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti.

Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 2017 yılında los angeles'ta evlendi. İşte tolgahan sayışman ve ünlülerin merak edilen çocukları. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor. Tolgahan sayışmanın oğlu ile ilgili tüm haberleri ve son dakika tolgahan sayışmanın oğlu haber ve şeref sözü'nün başrolü ve cihan adabeyli'si tolgahan sayışman açıkladı: 1,5 yaşına giren oğlu efehan'ı, hem kendisine hem de annesi almeda abazi'ye benzettiğini söyleyen sayışman. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin, bebekleri efehan, geçtiğimiz durumu iyi olduğu öğrenilen efehan'la ilgili tolgahan sayışman da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ve arnavut asıllı model eşi almeda abazi'nin oğulları dünyaya geldi. Öte yandan tolgahan sayışman, rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. İşte almeda abazi ile tolgahan sayışman'ın oğlu efehan! İki gün süren çekimlerde efehan ilk kez kamera karşısına babasıyla geçti. Başarılı oyuncu tolgahan sayışman, mayıs ayında dünyaya gelen oğlu efehan'la bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

1,5 yaşına giren oğlu efehan'ı, hem kendisine hem de annesi almeda abazi'ye benzettiğini söyleyen sayışman. Tolgahan sayışman, oğlu 'güneş' için ringlere dönmek isteyen 'kafkas' lakaplı eski şampiyon boksör 'fırat bölükbaşı'nı oynayacak. #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor. Öte yandan tolgahan sayışman, rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı.

Tolgahan Sayışman Amine Gülşe Dostluğunu Kimin Kıskançlığı ...
Tolgahan Sayışman Amine Gülşe Dostluğunu Kimin Kıskançlığı ... from i.ytimg.com
Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin beş aylık bebekleri kafasındaki bir kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, önceki akşam nusret gökçe'yi ziyarette görüntülendi. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Öte yandan tolgahan sayışman, rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Başarılı oyuncu tolgahan sayışman, mayıs ayında dünyaya gelen oğlu efehan'la bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Almeda abazi ile tolgahan sayışman 2017 yılında evlenmişlerdi.

Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Yeni dizisi şampiyon ile sevenleri karşısına çıkacak olan tolgahan sayışman, fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. .sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi. İki gün süren çekimlerde efehan ilk kez kamera karşısına babasıyla geçti. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. İşte almeda abazi ile tolgahan sayışman'ın oğlu efehan! Ana sayfa güncel tolgahan sayişman'in oğlu ameli̇yat oldu! .bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1.

Tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sünnet oldu tolgahan sayışman. Ana sayfa güncel tolgahan sayişman'in oğlu ameli̇yat oldu!